Wil je de HideMyBell aanschaffen? Dat kan voor €29,95 (inclusief verzendkosten) via http://www.hidemybell.cc dan heb je hem snel op je deurmat.

Wij weten ook wel dat een bel niet zo mooi staat op je dure fiets, maar door een nieuwe Nederlands product is daar verandering in gekomen.

HideMyBell is een stuurhouder voor je fietscomputer met een geïntegreerde bel, dit zorgt ervoor dat de bel keurig is weggewerkt op je stuur en voor jou niet direct zichtbaar is.

De HideMyBell is voor wielrenners die gebruik maken van een Garmin Edge of Wahoo RFLKT. Dit zijn de type fietscomputers die in de houder passen. De houder is met 46 gram erg licht en is gemakkelijk vast te zetten met een inbus om je stuur met een diameter van 31,8mm.

Gemaakt van duurzaam polymeer wat zorgt voor een stevige houder die niet of nauwelijks gaat trillen tijdens het rijden. Natuurlijk zal dat op de kasseien anders zijn, maar daar raden we sowieso niet echt aan om op je teller te gaan kijken.

De bel is luidt genoeg, 85 decibel op 5 meter afstand wat erg goed te horen is ook op een grotere afstand. Zelf merkte we dat ook op een grotere afstand van circa 50-75 meter de bel nog prima hoorbaar is.

De HideMyBell bedien je door de hendel rechts van je fietscomputer omhoog te trekken. Doordat de hendel omhoog moet, voorkomt het ook dat je soms per ongeluk de bel luidt als je je handen op het stuur legt.
Misschien het enige nadeel maar dit geldt vrijwel voor alle wielren bellen is dat je je handen van de remhendels moet halen om te bellen en in dit geval ook nog de achterrem. Dit kan ook lastig zijn voor linkshandigen.

Wij zijn van menig dat iedere fietser een bel zou moeten gebruiken dus begin bij jezelf en mocht je een Garmin Edge gebruiken dan raden wij absoluut aan om de standaard houder te vervangen voor de HideMyBell.
Wat wij graag nog zouden zien is een aluminium versie zoals de houders van K-edge, een versie met cameramount voor je Go Pro en een oplossing voor linkshandigen.

De HideMyBell is stevig, werkt perfect en het is van Nederlandse bodem. Wij denken dat we de Hide my Bell nog vaak terug gaan zien op de fietsen in Nederland maar ook daar buiten. Tijdens onze testritten maakte we ons minder druk over het roepen naar mensen en gaf het ons daardoor een prettiger rit. Dus weet je niets voor de feestdagen dan is de Hide My Bell een leuk cadeau voor in je fietsschoen of onder de kerstboom.

Wil je de HideMyBell winnen? Dat kan, wij bij Crank gaan de komende weken, 3 exemplaren weggeven. Wat moet je hier voor doen? Hoeveel Decibel maakt de HideMyBell op een afstand van 1 meter? Vul je geschatte antwoord in via onze Facebook pagina.